STEVO zaterdagavond al in actie tegen NEC Nijmegen

12-11-2018 om 00:00 uur

De eerste selectie van STEVO komt zaterdagavond al in actie. In Nijmegen zijn de amateurs van NEC de tegenstander. De wedstrijd wordt een dag eerder gespeeld, omdat zondagmiddag de profs van de BVO NEC op een steenworp afstand van het sportpark van de amateurs in actie komen tegen de koploper in de Keukenkampioen divisie SPARTA Rotterdam. De amateurs van NEC zijn nog niet in goede doen dit seizoen. Zes punten uit zeven wedstrijden werden vergaard door de ploeg van trainer Anoush Dastgir. Dat zijn er zes minder dan STEVO, dat vorig seizoen in het Gelderse 2-2 gelijk speelde na een 2-0 achterstand.

STEVO zaterdagavond tegen NEC Nijmegen
De eerste selectie van STEVO komt zaterdagavond al in actie. In Nijmegen zijn de amateurs van NEC de tegenstander. De wedstrijd wordt een dag eerder gespeeld, omdat zondagmiddag de profs van de BVO NEC op een steenworp afstand van het sportpark van de amateurs in actie komen tegen de koploper in de Keukenkampioen divisie SPARTA Rotterdam.

De amateurs van NEC zijn nog niet in goede doen dit seizoen. Zes punten uit zeven wedstrijden werden vergaard door de ploeg van trainer Anoush Dastgir. Dat zijn er zes minder dan STEVO, dat vorig seizoen in het Gelderse 2-2 gelijk speelde na een 2-0 achterstand. STEVO had NEC in de slotfase toen volledig in de tang en het wachten was op de winnende treffer. Een hevige onweersbui gooide roet in het eten en het treffen werd zeker een half uur gestaakt. De mannen van trainer Geert Veldhuis kwamen daarna in de resterende korte speeltijd niet meer in hun ritme en moesten met het gelijke spel genoegen nemen, waardoor ook nog eens de derde periodetitel door NEC voor de neus van STEVO werd weggekaapt. In Geesteren wist STEVO eerder in het seizoen op een ijskoude zondagmiddag NEC wel met 3-0 te verslaan.

STEVO is na de 4-1 overwinning op Heino vorige week weer vol vertrouwen. In Nijmegen moet dat vertrouwen zich uitbetalen in opnieuw een goed resultaat. We wensen de STEVO spelers en haar begeleiding alle succes toe.

In Geesteren wordt zaterdagavond volop plezier beleefd bij het grote STEVO Oktoberfest in zaal Kottink met medewerking van De Alpenzusjes. Een mooi resultaat in Nijmegen zal die feestvreugde ongetwijfeld vergroten. De aftrap tussen NEC en STEVO is om 19:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 18 april

10.2°

Ochtend 2.6°
Avond 10.0°
Nacht 6.7°
Min. 2.3°
Max. 11.1°

Zon op: 04:28 uur
Zon onder: 18:36 uur

Meer weer

Gebruikerslogin