STEVO ontmoet koploper WHC zaterdag op de Peuverweide

13-03-2024 om 00:00 uur

Zaterdagavond om 18.00 uur staat de Peuverweide in het teken van de wedstrijd STEVO tegen koploper WHC. Op het oog een makkelijke wedstrijd voor WHC dat slechts één nederlaag en één gelijkspel moest toestaan in zestien wedstrijden dit seizoen.
STEVO wist in Wezep in de eerste helft goed tegenstand te bieden en de ruststand van 0-0 bood perspectief. In de 2e helft ging het volledig mis en stond er een 3-0 nederlaag op de borden na 90 minuten waaronder een eigen goal van STEVO.
STEVO is na de winst op Grol één plaats opgeschoven in de stand. De ploeg van trainer Michiel Mensink staat nu derde van onderen, wat recht geeft op nacompetitie. De zesde stek van onderen is pas een veilige haven. Nog een lange weg te gaan dus.
WHC zal zaterdag op flinke tegenstand moeten rekenen van de STEVO-elf op de vertrouwde Peuverweide, waar het flink kan spoken als het moet gebeuren bij de hoofdmacht.
Het zelfvertrouwen wat de ploeg heeft getankt tegen Grol moet nu een vervolg krijgen.
STEVO zal er vol op moeten vliegen met de steun van het publiek. Afwachten heeft geen zin. Na afloop moet de vaststelling zijn dat er, ongeacht de uitslag, alles aan gedaan is om resultaat te halen. We wensen alle betrokkenen bij de eerste selectie zaterdagavond veel succes. Met het thuisvoordeel en support van onze 12e man moet STEVO in staat zijn voor een verrassing te zorgen.
De wedstrijd is ook live te zien op YouTube en dan WHC media groep.

Bron: Stevo Voetbal