Bridgeclub Weerselo wint Noaberdrive 2016 in Geesteren

21-02-2016 om 21:00 uur

Afgelopen weekend hebben 5 bridgeclubs uit de gemeenten Dinkelland en Tubbergen bij Erve Kampboer in Geesteren gespeeld om de cup van de Noaberdrive 2016. Deze werd op overtuigende wijze gewonnen door bridgers uit Weerselo.

Vanuit de gemeente Tubbergen hebben de bridgeclubs Albergen, Geesteren en Tubbergen en vanuit  de gemeente Dinkelland de verenigingen Ootmarsum en Weerselo deelgenomen. Het is de tweede keer dat deze verenigingen op deze wijze hun bridge-ervaringen met elkaar uitwisselen en deze opzet zal zeker ook volgend jaar een vervolg krijgen.

Erve Kampboer, de thuislocatie van bridgeclub Geesteren, bleek ook voor deze activiteit een perfecte locatie om dit goed geslaagde en gezellige evenement te verzorgen.  Ook het gemeentebestuur van Dinkelland gaf akte de presence middels wethouder Annette Zwiep en helaas moest wethouder Roy de Witte van de gemeente Tubbergen om prive omstandigheden verstek laten gaan. Elke vereniging werd vertegenwoordigd door 4 bridgeparen en deze hebben allen 48 spellen gespeeld. Na afloop van de wedstrijden ontvingen alle spelers/sters een persoonlijk overzicht om te zien welke resultaten zij in elk spel hebben behaald en dit geeft altijd een fijne dicussie over wie en wat heeft gepresteerd.

Dit jaar gaat de wisselbokaal naar bridgeclub Weerselo met een prachtige score van 108 matchpunten, gevolgd door bridgeclub Tubbergen met 100 punten. Bridgeclub Ootmarsum en Geesteren eindigden op een gedeelde 3e en 4e plaats met elk 88 punten en Albergen behaalde 56 punten. Het team van Weerselo ontving tevens persoonlijk een mooie roos. De hoogste score per paar werd behaald door Eddie Schabbink met Rene Wenneger van bridgeclub Weerselo.

De organisatie van dit toernooi is content met het goed en gezellig verlopen van deze Noaberdrive. Gelet op de eerder gemaakte afspraken mag de winnaar van het toernooi volgend jaar de organisatie op zich nemen en dat betekent dat bridgeclub Weerselo in 2017 aan de beurt is om aan voortzetting van dit evenement een vervolg te geven.

Het bericht Bridgeclub Weerselo wint Noaberdrive 2016 in Geesteren verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 17 mei

20.0°

Ochtend 12.5°
Avond 19.0°
Nacht 14.1°
Min. 11.2°
Max. 20.4°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin