STEVO A1 van 0-2 achter naar 6-2 winst op DOS ‘37 A1.

13-02-2016 om 01:00 uur

STEVO A1 heeft zaterdagmiddag de competitie hervat met een 6-2 overwinning op DOS rsquo;37 A1. Daar zag het na 15 minuten niet naar uit toen de brigade van Peter Voshaar met 0-2 achter stond. Gelukkig kwam op tijd het besef dat er uit een ander vaatje getapt moest worden en na de 0-1 in de 5 minuut en de 0-2 in de 13e minuut was het Stan Reekers die voor STEVO de aansluitingstreffer maakte.

STEVO had eigenlijk weinig te vrezen van DOS ´37 deze middag. Behoudens dat eerste kwartier was het STEVO dat de lakens uitdeelde. Kansen kwamen er volop na de treffer van Stan Reekers, maar het duurde toch nog even voordat de gelijkmaker viel. Remon Kruiper was het die STEVO naar 2-2 schoot uit een schitterende vrije trap.

Bijna alle goals trouwens deze middag waren van uitzonderlijke schoonheid. Nadat een STEVO speler onderuit werd gemaaid in de zestien mocht Remon Kruiper de toegekende penalty nemen maar schoot de bal recht op de keeper van DOS ´37 af en miste het buitenkansje. De beide ploegen gingen met 2-2 de rust in.

Na de thee was het opnieuw STEVO dat het betere spel etaleerde. Daniel Wigger maakte de verdiende 3-2 door de bal over 25 meter over de keeper van DOS te schieten. Stefan Steggink had de 4-2 kunnen maken uit een penalty maar deed dat niet en schoot de bal op de paal. Stefan werd in de zestien neergehaald en besloot de strafschop zelf te nemen. Dat had hij dus beter niet kunnen doen.

Remon Kruiper maakte zijn fout van een penalty missen goed door de 4-2 te maken. Thijs Beernink wist de 5-2 binnen te koppen uit een afgemeten voorzet van Daniel Wigger. Diezelfde Daniel Wigger zorgde voor het slotaccoord bij STEVO door de bal steenhard vanaf zo´n 20 meter recht voor het doel langs de keeper van DOS te schieten.

Al met al een prima voortzetting in de competitie van STEVO A1.

Op de foto schiet Stefan Steggink de bal uit de penalty  op de paal.

Bron: Stevo Voetbal