Veel animo voor darttoernooi komende vrijdag bij STEVO !

20-01-2016 om 01:00 uur

Er heeft zich een record aantal deelnemers aangemeld voor het dartsspektakel, wat komende vrijdag 22 januari opnieuw plaats zal vinden in de STEVO kantine.

Onder de deelnemers enkele oud winnaars als Robin Oude Lansink en Ewald Mensen. Wie herinnert zich de finale partij van laatst genoemde niet meer?
Zullen zij dit jaar ook weer een gooi naar de prijzen kunnen doen of zit er tussen de vele jeugdige aanmeldingen een natuurtalent? Ongetwijfeld zal het spannend worden aanstaande vrijdag.

Er is weer een heus podium geregeld waarop de finale wedstrijden gespeeld zullen worden. Dit om iedereen de gelegenheid te geven het spektakel goed te kunnen aanschouwen.
Gezien het grote aantal deelnemers verzoekt de organisatie iedereen om op tijd in de kantine aanwezig te zijn zodat de eerste wedstrijden om 20:00 uur kunnen beginnen.

Er word in de eerste ronde in een poule gespeeld.  Dus je speelt gegarandeerd meerdere wedstrijden.
De kantine is vanaf 19:30 geopend. Bij binnenkomst kan je dan het inschrijfgeld van euro;5,- betalen en direct je deelname bevestigen.

Mocht je je nog niet hebben aangemeld maar wel graag mee willen doen? Stuur dan een mailtje naar stevodarten@Hotmail.com om je op te geven.
Iedereen die nu lid is of in het verleden lid was van STEVO mag meedoen aan dit festijn.

Zoals elk jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de beste darters. Schat je je kans op een finaleplaats niet zo hoog in, maar wil je wel graag met een prijs naar huis gaan? Kom dan zo origineel mogelijk als darter verkleed naar de kantine. Een kritische maar omkoopbare jury zal bepalen wie dan met misschien wel de mooiste prijs van de avond naar huis gaat!

Tot darts, tot vrijdag!

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 17 mei

19.0°

Ochtend 14.9°
Avond 19.0°
Nacht 14.1°
Min. 12.4°
Max. 20.6°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin