Matthijs Bult nieuwe hoofdtrainer van Tornado

16-01-2016 om 13:37 uur

De volleybalvereniging in Geesteren, Tornado, heeft een nieuwe trainer benoemd voor het selectieteam. Zowel de technische commissie en het bestuur van de club geven aan zeer content te zijn met de komst van Matthijs Bult, die al dit seizoen het eerste team van oefenstof zal voorzien en de coachende taak op zich gaat nemen.

Op dit moment coacht hij nog het tweede team van VV Tornado, maar er is inmiddels al een opvolger in beeld die binnenkort bekend zal worden gemaakt.

“Voor me ligt een mooie uitdaging”, aldus Bult. “Gedurende het lopende seizoen heb ik gezien en ervaren dat er heel veel potentieel/ talent binnen de vereniging aanwezig is. Dit is niet alleen bij Tornado 1, maar zeker ook bij de overige leden, jeugdleden en vooral het kader. Daarnaast is Tornado een fijne vereniging om voor te werken. Er heerst een recht door zee mentaliteit, daar hou ik van. Toen ik werd gevraagd om Dames 1 te gaan trainen/coachen volgend seizoen was de keuze niet al te moeilijk”, zo vervolgt Bult. “Buiten het feit dat het stuk voor stuk hartstikke leuke meiden zijn, is Dames 1 een erg jong talentvol team dat erg leergierig is. Ze hebben de afgelopen jaren training gehad van een prima trainer. Hun ‘rugzak’ is goed gevuld. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met Albert Abbing (tweede trainer) een goede eenheid vorm. Samen kunnen we voortborduren op hetgeen ze al geleerd hebben de afgelopen jaren om zodoende het potentieel en talent verder ontwikkelen.”

De voorzitter van de technische commissie heeft inmiddels de selectie ingelicht over het benoemen van Matthijs als hoofdtrainer.

Het bericht Matthijs Bult nieuwe hoofdtrainer van Tornado verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

vrijdag 17 mei

19.6°

Ochtend 13.9°
Avond 19.0°
Nacht 14.1°
Min. 11.2°
Max. 20.4°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin