Bekeravontuur voor STEVO ten einde

15-02-2024 om 00:00 uur

Voor STEVO is het bekeravontuur woensdagavond geëindigd in Rijssen op Sportpark De Koerbelt, de thuishaven van Excelsior '31. Het werd 7-3 voor de thuisploeg en die stand viel iets te hoog uit, gezien de tegenstand die STEVO wel degelijk bood in dit treffen.
Het begon allemaal zo mooi voor de ploeg van trainer Michiel Mensink. Binnen het kwartier stond STEVO op een 0-2 voorsprong. Beide goals kwamen van de voet van Joes Masselink. Eerst een bal dia via een speler van Excelsior over de doelman in de goal belandde en de tweede uit een strafschop, die Joes zelf creëerde na een individuele actie en de overtreding daarna op hem binnen de zestien meter.
De supporters van Excelsior begonnen te morren, maar werden toch nog de mond gesnoerd, nadat Simon Seppenwolde van Excelsior nog voor rust drie keer het net van het STEVO doel wist te vinden.
De achterhoede van STEVO zag er telkens niet goed uit bij deze goals.
Direct na rust was het opnieuw raak voor de Rijssenaren en de wedstrijd leek gespeeld met de voordelige stand van 4-2.
Excelsior liet de teugels nu ook wat vieren en STEVO zette daarentegen nog een keer aan. Thomas Steggink zorgde voor de 4-3 aansluitingstreffer en er leefde zowaar weer hoop bij STEVO.
Excelsior had door dat er meer gevraagd werd om STEVO definitief op de knieën te krijgen en met de snelle voorwaartsen liep het uit naar 6-3.
Maarten Gelhever schoot in de laatste seconden ook nog in eigen doel, waardoor de 7-3 eindstand enigszins geflatteerd was.
Het bekersprookje is daarmee uit. Komende zaterdag oefent STEVO in Vroomshoop tegen de Boys. Aanvang 12.00 uur.
Op de video schiet Joes Masselink STEVO naar 0-2 uit een strafschop tegen Excelsior "31.